Úvodní strana

// Dálkoměry

// Laserový dálkoměr Disto D1

Zpět na výpis

Laserový dálkoměr Disto D1

Leica DISTO D1 se vrací zpět k základním potřebám. Přístroj Leica DISTO™ D1 nabízí odborníkům, stejně jako specialistům přístroj pro snadné laserové měření. K zapnutí přístroje DISTO stiskněte tlačítko ON/DIST a výsledek se objeví téměř okamžitě. Je to snadné.

Cena bez DPH

1.950,00

Cena vč. DPH

2.359,50

Pro dostupnost a cenu zboží nás kontaktujte - info@geoobchod.cz

Výrobce: Leica
Kód produktu: 3314091
Expedice: Neznámá

Laserový dálkoměr Leica Disto D1:


- přesnost 2 mm / 40 m
- rozsah měření 20 cm až 40 m
- váha 87 g
- velikost 115 x 43,5 x 23,5 mm
- snadné ovládání pomocí dvou tlačítek
- nový ergonomický design
- Bluetooth® Smart 4.0 - aplikace DISTOsketch zdarma
- technologie X-Range Power
- podsvícený třířádkový displej
- odolnost proti vodě a prachu IP 54

 

Disto D1 měří rychle a spolehlivě pouhým stisknutím tlačítka ON/DIST. Komplikované a nebezpečné situace, kdy byl nutný žebřík, jsou nyní minulostí. Nová funkce Dista D1 podporuje aplikací Leica Disto sketch. Díky této aplikaci můžete přenášet naměřené výsledky do chytrých telefonů nebo tabletů, zpracovávat je a dále předávat. Samozřejmostí je kvalita, přesnost a spolehlivost značky DISTO od Leica Geosystems.

 

Leica DISTO D1 se vrací zpět k základním potřebám. Přístroj Leica DISTO™ D1 nabízí odborníkům, stejně jako specialistům přístroj pro snadné laserové měření. Zapnutí přístroje DISTO, stiskněte tlačítko ON/DIST a výsledek se oběví téměř okamžitě. Je to snadné. D1 je malý a jednoduchý, ale to neznamená, že není přesný. D1 má vše, co očekáváte od Leica DISTO, tedy neochvějnou přesnost 2 mm. Spárujte D1 s jakýmkoli smartphonem nebo tabletem a uložte si půdorysy v aplikaci DISTO Sketch.

 

Disto™ sketch (skica)
DISTO™ sketch integruje naměřené hodnoty do projektu. Vznikne tak velmi rychle a jednoduše půdorys nebo záznam naměřených dat, s kterými můžete dále pracovat. Bez chyb z přepisování můžete tyto naměřené hodnoty poslat e-mailem nebo uložit na web.


Váš email:

Váš dotaz k produktu "Laserový dálkoměr Disto D1"



Platební metody